• Hvordan velger jeg riktig størrelse?
  Simone Pèrèle er store i trusestørrelse. Det vil si at hvis du er mellom 38 og 40, velg da 38. 

  Panache bikinitruser kan du gjerne gå ned to størrelser for at de skal sitte godt, alt badetøy utvider seg en halv størrelse ved kontakt med vann.

  En bh skal sitte stramt rundt for bedre støtte. Ta et målebånd og mål omkretsen, rund av ned til nærmeste 5 cm, det vil si hvis målebåndet viser 73 cm så er du en 70. Dette er fordi stoffet i en bh er mer elastisk enn målebåndet. Har du en bh i skuffen som er en 75C men det viser seg at du egentlig er 70 i omkrets må du velge en 70D. Går du ned i omkrets må du opp i cup.

  Hold-in produktene er også gode i størrelsen, skal du ha god effekt av et hold-in produkt så velg en mindre størrelse. Er du vanligvis en L, velg en M for maksimal effekt.


 • Hvordan vasker jeg en bh?
  Vasker du i maskin så bør du bruke vaskepose. Velg et skåneprogram på 30˚C og lav sentrifugering. Ikke bruk tøymykner eller vaskemidler med bleking.

  Vasker du for hånd, pass på at den ikke ligger for lenge i bløt og at vannet er lunkent. Ikke vri den for hardt.
  En bh som er padded bør alltid vaskes for hånd. Velger du maskinvask, ikke bruk sentrifugering.

 • Hva gjør jeg når det gjelder retur?
  Ønsker du og bytte en vare, fyller du ut vedlagt retureskjema og sender det tilbake. Du er selv ansvarlig for å pakke varene godt slik at de ikke blir skadet under frakt. Bruk gjerne samme emballasje som varene kom i. Husk å skrive hva du ønsker å bytte til. Truser, bikinibukser, badedrakter og hold inn produkter med bommulskile kan dessverre ikke returneres hvis forseglingen er brutt!

  Er det en reklamasjon, krysser du av for dette på vedlagt skjema og skriver en forklaring. Legg dette ved sendingen, du vil få refundert porto og eventuelt emalasjekostnad når vi har mottatt returen 

  Vil du benytte deg av angreretten, må du gi beskjed ved å sende oss en e-post innen 14 dager etter du har mottatt varene. Fyll så ut angrerettskjema, dette kan du sende oss på mail eller legge det med varen du sender i retur. Du må selv stå for fraktkostnadene. Truser, bikinibukser, badedrakter og hold-inn produkter med bommulskile kan kun returneres hvis forseglingen ikke er brutt, da dette regnes som hygieneartikler og omfattes derfor ikke av angrerettloven hvis forseglingen er brutt.


 • Kan jeg bytte i butikk?
  Ja det kan du, husk å ta med deg ordrebekreftelsen du fikk på mail. Truser, bikinibukser, badedrakter og hold inn produkter med bommulskile kan kun returneres hvis forseglingen ikke er brutt, på grunn av hygiene årsaker.